Sabah daha gün aydınlanmadan koçbaşıyla

Sataloğlu: “Bu Mu Anladığınız Gönül Belediyeciliği? !…
CHP Beykoz ve İBB Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Beykoz Belediye Meclisi’nde gerçekleştirdiği konuşmasını ilçe yerel basını ile paylaştı. Cemal Sataloğlu’nun konuşmasını orijinal haliyle okuyucumuza aktarıyoruz.
“Seni ve ekibini Paşabahçe Vapuru ile Zeytinburnu’na göndereceğim!
Çaresiz halka reva görülen muamele kapısı kırılıp, ters kelepçe yapılmasıdır.Evlerini savunmak isteyen insanları çatılarda gaz atarak ,cop kullanarak ,küfür ederek yaka paça dışarı atılmasını siz istediniz. Barınma hakkını savunan halkı polis ile karşı karşıya getirdiniz.Bölge halkı kentsel dönüşüme karşı değil.Biz anlaştık bölge halkının bir bölümü ile diğerlerini muhatap dahi almayız anlayışı ile hareket ettiniz.Kardeşikardeş e,komşuyu komşuya kırdırdınız.
Bu mu anladığınız gönül belediyeciliği,mahalle halkı intihar etmek için çatılara çıktı.Bu süreçte siz ne yaptınız klimalı odalarınızda oturup Twet attınız.Twet attınız ya. Şöyle olacak böyle olacak bırakın bunları.
Beykoz sizin rant alanınız değil.Kentsel dönüşüm bu şekilde yapılmaz.Bakın değerli meclis üyeleri arkadaşlarım hepimiz Beykoz’da oturuyoruz.Herkes herkesi tanır.
Beykoz ufak bir köy gibidir adeta. Belediye yönetimine dur diyin sizde yapmayın etmeyin diyin. Biz CHP grubu olarak defalarca bu talebimizi dile getirdik getirmeye de devam edeceğiz.
Bu yapılan zulümün sorumlusu o lmayın.Anlaşamayan veya uzlaşamayan bölge halkını belediye yönetimi ile buluşturun bu yapılan zulme ortak olmayın.
Beykoz’da doğup, büyüyen her vatandaş; başımızı sokacak bir çatımız olsun demiş ve şartlardan kaynaklı gecekondu ile başlayan süreç, yapılaşmaya kadar gitmiştir. Alınteri ile yapmış oldukları evleri, Beykoz’a belki 20 sene önce çay, kahve içmeye yada piknik yapmaya gelmiş sayın başkan tarafından zorla, gönül rızası alınmadan evleri başlarına yıkılmıştır. Mazlumun yanında, zalimin karşısındayım. Bu yüzden dolayı seni ve ekibini Paşabahçe Vapuru ile Zeytinburnu’na kadar göndereceğimize söz veriyorum.”
Benzer Haberler
-
BEYKOZ A.Ş. GALİBİYETİ ANKARA HAVASI İLE KUTLADI 3-0
-
Başkan Çömlekçi’den Şampiyon Kardeşlere Plaket
-
Beykoz Denizcilik Lisesinde 50. Yıl Belgeseli
-
Beykoz Emniyet Müdürü Uğur Kurak oldu
-
Cengizhan Turaman Güven Tazeledi
-
AK Parti Beykoz Kongresi 4 Ocak’ta
-
Soğuksu Spor’un Şampiyonluk Kutlaması
-
Kavacıkspor U16 Şampiyon
-
BEYKOZ BELEDİYESİ ANKARA’DA SON İKİ DAKİKADA FARKI KAPATTI ! 35-35
-
Beykoz pazar esnafından yer zammına tepki
-
Köseler “Beykoz’un Kurtuluşu Kentsel Dönüşüm ile Olacak”
-
Beykoz Belediye Meclisi 2024 yılı bitti!