Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 21 Ekim 2024 86 Görüntüleme

Cumhurbaşkan Erdoğan’dan Muhtar Turaman’a Sertifika

Şişli’deki bir otelde düzenlenen İstanbul Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ile 81 vilayetteki muhtarların tamamına samimi hizmetleri için teşekkür ettiğini, selam ve sevgilerini gönderdiğini belirterek, ebediyete intikal eden muhtarları rahmetle yad ettiğini söyledi.

Cumhuriyetin 100. yaşını temsilen 81 ilden 2023 muhtarla bir araya gelindiği belirtilen toplantıya Beykoz’dan Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman ve Beykoz mahalle muhtarları da katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün hayırlı olmasını dilediği, toplantıya gelen her muhtara şükranlarını sunduğunu, bu toplantıya vesile olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve ekibini tebrik ettiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı ile YÖK arasında imzalanan protokol doğrultusunda, Muhtar Akademisi’nde eğitim gören 813 muhtarı temsilen sertifika alan 41 muhtarı da tebrik ederek sertifikalarını takdim ederken, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Öğümce Mahalle Muhtarı Cengizhan Turaman da sertifikasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman, kendi sosyal medyasından yaptığı açıklamada “19 Ekim Muhtarlar günü programımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirmiş olduk, ilgi ve alakasından dolayı kendilerine camiamız adına şükranlarımızı iletiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb