Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 19 Ekim 2024 149 Görüntüleme

Beykoz MHP’den Şehit Polis Ailesine Taziye Ziyareti

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP Beykoz İlçe yönetimi, geçtiğimiz günlerde Ümraniye’de görevi esnasında gerçekleşen menfur bir saldırı sonucu şehit düşen Polis Şeyda Yılmaz’ın Çekmeköy’deki evinde İstanbul Valiliğince kurulan taziye çadırına ziyarette bulundu.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, İlçe Muhasibi Bünyamin Akgün, İlçe Başkan Yardımcıları Ömer Faruk İnce, Adem Civelek, Bölge Başkanı Bilal Uzun ve İlçe Yöneticilerinden Ümit İhsan Koşansu’dan oluşan MHP Beykoz İlçe Yöneticileri şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz ve kardeşi Melih Yılmaz ile görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

Dost Beykoz Yazarı duruşmayı takip edecek

Şehidin eşi Semih Yılmaz ve kardeşi Melih Yılmaz’a taziye dileklerini ileten MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, görüşmede şehidin ailesine Beykozlular adına geldiğini ve acılarını yürekten paylaştıklarını söyledi.

Ayrıca duruşma sürecini Dost Beykoz Yazarı da olan İlçe Yöneticisi Avukat Tolga Keskin’den takip etmesini istediğini söyleyen Çömlekçi, duruşma günü belli olduğunda mahkemeye kendisi ve teşkilatıyla yoğun bir şekilde katılım sağlayacak ve şehidin manevi şahsında Beykozlular ve Türk Milleti adına salonda hazır bulunarak desteklerini göstereceklerini kaydetti.

Çömlekçi, “Şeyda Yılmaz kardeşimiz bizim için ne ilk ne son şehidimizdir. Bu topraklarda milletçe yaşamanın bedelini kanı ve canıyla ödeyen nicesini rahmet ve sonsuz saygıyla anıyoruz. Gidenlerin ardında bıraktıkları bizim ailelerimiz olmuştur. En asli görevimiz de onların hatırasını yaşatmak ve ailelerine gücümüz ölçüsünde el uzatıp kulak vermektir. Anlayışımız budur. Devletimize ve adaletine güveniyoruz. Hainler daima hak ettikleri akibetle sonlarını bulacaklardır. Şehitlerimiz de kıyamete dek devletimiz gibi canlı diri şekilde yaşayacaklardır.” dedi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb