Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 27 Eylül 2024 60 Görüntüleme

Beykoz’da hayır çarşısı ve kermes açılışı

Beykoz talebelerine destek olmak amacıyla kurulan hayır çarşısı yıllar sonra yeniden açıldı.

Ahmet Karahan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Fidan Gül ve CHP Kadın Kolları Beykoz İlçe Başkanı Eylem Uzuner’in yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ahmet Karahan, uzun yıllar Beykoz sahilinde öğrenciler yararına etkinlikler yaptıklarını, kısa bir süre ara verdiklerini ve dostum diyerek hitap ettiği Alaattin Köseler ile birlikte etkinliklere yeniden başladıklarını söyledi.

“Atalarımızdan bize yadigar olan vatanımız, milletimiz,  devletimiz, nihayetinde bizlere, bizlerden sonraki kuşaklara devam ediyoruz, onlarla devam edeceğiz. Bugün burada yapılan bütün hizmetler hepimizin geleceği çocuklarımız için yapılıyor” şeklinde konuştu.

Ahmet Karahan önderliğinde bu etkinliğin devam edeceğini söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz Belediyesinin gereken desteği vereceğini ve bunu kamuoyuna duyurmak istediğini söyledi.

Başkan Köseler, Hayır Çarşısının çocuklara katkı sağlamasını dileyerek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Duygu ve düşüncelerin ifade edildiği konuşmaların ardından, Beykoz Belediye Başkan yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Fidan Gül, Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner ve Ahmet Karahan ile birlikte açılış kurdelesini kesen Köseler, kurmaylarıyla birlikte gezdiği hayır çarşısında kahvaltı. Yaptı.

Beykoz’un öğrencilerine katkı sağlamak amacıyla kurulan hayır çarşısında, gıda ürünlerinden, ev eşyasına ve giyim kuşamdan, kafeterya hizmetlerine varana dek birçok alternatif vatandaşların hizmetine sunuldu.

Beykoz talebelerine katkı sağlamak amacıyla sahil etkinlik alanında kurulan hayır çarşının 27 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında açık olacağı bildirildi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb