Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 23 Eylül 2024 204 Görüntüleme

Beykoz Belediye Başkanı destek verdiği okulları ziyaret ediyor

Beykoz Belediyesi’nin desteğiyle yenilenen Çavuşbaşı Ahmet Akça İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Alaattin Köseler, Yenimahalle Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu’nu da gezerek eksikleri yerinde tespit etti.

Köseler, “Beykoz’da öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitimini sürdürerek vatana, millete yararlı bireyler haline gelmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı öncesi Beykoz Belediyesi’nin sponsorlar aracılığıyla tamamen yenilettiği Çavuşbaşı Ahmet Akça İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Özgün ve Okul Müdürü Nevin Dombaycı’dan tamamlanan çalışmalar üzerine bilgi alan Başkan Alaattin Köseler, sınıfları gezerek öğrencilerle de sohbet etti.

Okul yönetiminin teşekkür plaketi takdim etiği Başkan Köseler; “Beykoz’da öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitimini sürdürerek vatana, millete yararlı bireyler haline gelmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Okulumuzun yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köseler, okulda ki eksikleri yerinde içlemek üzere Yenimahalle Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu’nu da ziyaret etti.

Okulun eksikleri ve sorunları inceleyen Köseler, Atatürk köşesinin eksikleri ile tahrip olan dış cephesinde düzenleme ve tadilat yapılacağını söyledi.

Ekran görüntüsü 2024-09-23 192827

Başkan Köseler, okul ziyaretlerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri de kırmadı.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb