Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 22 Eylül 2024 213 Görüntüleme

İmamoğlu Beykoz’da nikah kıydı

BB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İsmail Emre Telci ile Selin Anahar’ın nikahını kıydı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İsmail Emre Telci ile Psikolog Selin Anahar Beykoz Hıdiv Kasrı’nda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı.

Törene, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, SODEM ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, İstanbul Milletvekilleri Ali Gökçek ve Suat Özçağdaş, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, Telci ve Anahar ailelerinin yakınları ile basın mensupları katıldı.

Screenshot_20240922_112858_Chrome

İsmail Emre Telci ile Selin Anahar’ın “evlenmeyi kabul ediyor musun?” sorusuna “evet” yanıtını vermelerinin ardından katılımcılar genç çiftle fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Dünyanın en güzel şehrinin belediye başkanı olarak…

İmamoğlu, “Bu evlilik anı bizim için çok tatlı bir an. Allah onların yolunu açık etsin. Güzel yuvaları olsun. Ömür boyu mutlu olsunlar. Bu dileklerle kanunun bana vermiş olduğu yetkiyle, dünyanın en güzel şehrinin Belediye Başkanı olarak onları karı-koca ilan ediyorum. Allah mutlu etsin” dedi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb