Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 17 Ekim 2024 78 Görüntüleme

A.HİSARI İDMANYURDU SPORCUSU FAZLI BAYRAM HADİ DÜNYA 5.OLDU

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Fazlı Bayram’dan camia ve semti sevindirecek bir haber var.

Masterler-Veteranlar Kategorisinde çıkmış olduğu yarışlardan madalyasız dönmeyen Fazlı Bayram Hadi , bu kez başarısını yurt dışına da taşırken Romanya’nın başkenti Bükreş’te 13 Ekim’de düzenlenen Dünya Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek büyük bir başarıya imza attı ve dünya 5.’si oldu.

Yarışın son 10 kilometresine kadar üçüncü sırada ilerleyen Hadi, ayağında oluşan ağrı nedeniyle temposunda bir miktar düşüş yaşasa da yarışı tamamlayarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Daha önce katıldığı birçok yarışta Türkiye ve Balkan rekorları kıran Fazlı Bayram Hadi, bu zorlu mesafede kategorisinde dünyanın en iyileri arasında yer almayı başardı.

Bu başarının ardından Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner yayınladığı mesaj ile ,” Değerli büyüğümüz kulübümüz sporcularından olan Fazlı Bayram Hadi’yi ülkemize ve kulübüne kazandırdığı bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.” diye açıklamada bulundu.

hadi

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb