Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 17 Ekim 2024 93 Görüntüleme

Başkan Köseler Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Amatör Spor Haftası kapsamında ilçede faaliyet gösteren spor kulüpleriyle bir araya geldi. Köseler “Beykoz’un, sporda zamanını yaşayan ilçe olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Beykoz Belediyesi Kemankeş Restoran’da gerçekleşen sabah kahvaltılı buluşmaya Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) Başkanı Asım Özdemir ve ilçede faaliyet gösteren spor kulübü temsilcileri katıldı.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 12.32.09

Gerçekleşen buluşmada ilçenin spor kulübü temsilcilerine hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler “Bugün Amatör Spor Haftası kapsamında Beykoz’da faaliyet gösteren spor kulüplerimizin temsilcileriyle bir aradayız. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Sporcuların yetiştirilmesine büyük katkılarınız var. Aslında spor alanında tesislerimiz çok yetersiz. Federasyon ilçemizde, biz onlarla da görüşüyor, sahalarımızın iyileştirilmesi anlamında katkı istiyoruz” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 12.32.09 (4)

Diğer bir taraftan ilçenin imar konusunda sıkıntıları olduğunu hatırlatan Köseler, Boğaziçi ön görünümdeki Beykoz, Paşabahçe ve Kavacık statlarının bakımı ve bazılarının yeniden yapılması için çalıştıklarını söyledi.

Beykoz’un spor alanında zamanını yaşayamayan bir ilçe konumunda oluğuna dikkat çeken Köseler, “Ben bunu bir evvelki Federasyon Başkanı’na da, şu andaki Federasyon Başkanı’na da aktardım. Bizim tesislerimizi mutlaka iyileştirmemiz lazım. Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nin yıkılıp yeniden yapılması için İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile görüştüm. Beykoz’da çocuklarımızın, gençlerimizin kısaca 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor faaliyetlerinden yararlanması, ayrıca daha önce belirttiğim Beykoz’un, sporda zamanını yaşayan ilçe olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 12.32.09 (3)

Spor Kulübü Temsilcilerinin taleplerini de dinleyen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler; “Biz önceki yönetimden çok büyük borçla devraldık. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında hizmetlerimizi zor şartlarda devam ettiriyoruz. Bize sunulan talepleri imkânlar nispetinde çözmek için çalışacağız” dedi.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 12.32.09 (1)

“Beykoz’da ilk kez Amatör Spor Haftamız Kutlandı”

BİSK Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri de daha önce Beykoz’da hiçbir belediye yönetiminin Amatör Spor Haftası’nı önemseyerek kendileriyle bir araya gelmediğini belirterek hassasiyeti için Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Yönetimine teşekkür ettiler. Spor Kulübü Başkanları Beykoz’da sporun daha iyi şartlarda yapılabilmesi için talep ve önerilerini de belirtti.
Toplantının sonunda Başkan Alaattin Köseler, Başkan Yardımcısı Taner Aksu, Spor Müdürü Vaner Pekin ve Spor Koordinatörü Özgür Zengin, amatör spor kulübü yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb