Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 26 Mayıs 2024 480 Görüntüleme

İş insanından okuluna pilav günü

Murat Akdemir Lisesi mezunları pilav gününde buluştu

Beykoz Murat Akdemir Lisesi mezunları, Kavacık merkezli City NG firmasının sahibi Kenan Enci’nin sponsorluğunda düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

IMG-20240526-WA1736

Beykoz’un en eski okullarından Anadoluhisarı Ticaret Lisesi, yeni adıyla Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eski mezunları City NG firmasının sahibi okul mezunu iş insanı Kenan Enci’nin sponsorluğunda düzenlenen pilav gününde buluştu.

IMG-20240526-WA1740

Öğretmenler ve eski mezun öğrencilerin bir araya gelmesi, geçmişle bugün arasında bağ kurularak anıların yad edilmesi maksadıyla düzenlenen pilav gününe çok sayıda eski mezun öğrenci, idareci ve öğretmen katıldı.

IMG-20240526-WA1739

“Bu okul bunu hak ediyor”

Pilav gününde konuşan okul mezunu City NG firmasının sahibi Kenan Enci, öğretmenlerine teşekkür ederek, “Aramızdan ayrılan öğrenciler ve öğretmenlerimiz oldu. Eminim onlar da bizimle burada bu anı yaşıyorlardır. Ben sevgili öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin bir sonraki yıllara aktarılması için, tanıdıklarınızı davet ederek sayfalarınızda paylaşarak sağlayabilirsiniz. Bu sizin okulunuz ve bu okul bunu hak ediyor.” ifadelerini kullandı.

IMG-20240526-WA1738

Pilav gününü geleneksel hale getirmeyi ve uzun yıllar sürdürmeyi planladıklarını kaydeden Enci, şunları kaydetti:

“Bu geleneği uzun yıllar sürdürmeyi planlıyoruz”

“Bugün 1980 yılında kurulmuş ve bu liseden mezun olan ilk öğrencileri ve öğretmenleri bir araya getirdik. Bir çoğu şehir dışında olmalarına rağmen katılım sağladılar. Biz bu geleneğin yaklaşık 25 yıldır sürdürülmediğini gördük. Bu geleneği uzun yıllar sürdürmeyi planlıyoruz. Umarım her şey bu şekilde devam eder.”

IMG-20240526-WA1737

Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kulfalsafa Umurca da programda katılımcılara seslendi.

“Öğrencilerimize staj konusunda yardımcı olmanızı bekliyoruz”

IMG-20240526-WA1734

Katılımcılara hoş geldiniz diyerek seslenen Umurca, “Okulumuz mezunları olarak bir araya gelip buluşmanız için sponsor olan iş insanı mezunumuz Kenan Enci ve düzenleme komitemize teşekkür ediyorum. Şimdi burada arkadaşlarınızla buluşabilecek, okuduğunuz sınıflarınızı görebileceksiniz. Siz eski mezunlarımız okulunuzla irtibatlarınızı devam ettirip, ilgilenmenizi sizlerden bekliyoruz. Özellikle son dönemlerdeki 12. sınıf öğrencilerimizle ilgili bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Son sınıf öğrencilerimizin staj yerleri bularak çalışmaları için sizlerin gayretlerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Programda okulun eski müdürlerinden Recep Engin adına teşekkür plaketini kızı yazar Güzin Engin aldı.

Katılımcılar, eski okul günlerini ve bugün bulundukları hayatlarını paylaşırken, bazı öğretmenlere de plaket verildi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb