Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 17 Mayıs 2024 439 Görüntüleme

BEDES’den Fen Lisesine Görsel Sanatlar Atölyesi açılışı

Eğitime Destek Derneği’nin katkılarıyla Beykoz Fen Lisesi’ne Görsel Sanatlar Atölyesi kazandırıldı.

Önceki dönem Meclis Üyelerinden Gülay Demirel’in başkanlığını sürdürdüğü BEDES, daha önce okula Bilgisayar ve Kimya Laboratuarlarının yanı sıra Fizik Laboratuarı’na da malzeme desteği sağlamıştı.

Dernek bu kez Beykoz Fen Lisesi’ne Görsel Sanatlar Atölyesi kazandırdı.

Atölyenin açılışına Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

WhatsApp Image 2024-05-17 at 19.38.13

Açılışta konuşan BEDES Başkanı Gülay Demirel, “Beykoz Eğitime Destek Derneği olarak Beykoz’da eğitim adına nerede bir ihtiyaç varsa BEDES orada olacak. Derneğin bu tür sosyal faaliyetlere destek olması için gerekli olan kaynak akışının sağlanmasında önemli rolü olan BEDES İyilik Dükkanı sorumlusu Alev Ramazanoğlu’na ve tüm BEDES ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan da, BEDES’in Beykoz’da eğitime olan katkılarından son derece mutlu olduğu ifade ederek, Görsel Sanatlar Atölyesi’nin oluşumu için başta Gülay Demirel olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etti.

Açılışın ardından atölye gezilerek, Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, BEDEN Başkanı Gülay Demirel’e kara kalem Atatürk portresi hediye etti.
Açılış, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb